Booking Button
Klinik i Brejning v. Børkop ml. Vejle, Fredericia og Kolding - Telefon: 2650 1352

Rygestop: Kundeberetning

*Nedenstående er et eksempel og en beretning fra en kunde. Det præcise resultat kan variere fra person til person

“Jeg har altid været vane-hygge ryger og ikke specielt afhængig af nikotin og ville derfor ikke ud i plastre, tyggegummi og lign. Er helt overbevist om, at det ikke ville ha’ hjulpet mig. 

Der skulle mere drastiske skridt til – jeg skulle ha’ en person der kunne gå helt ind i min underbevidsthed og lave nogle ting om, så jeg kom til at tænke anderledes.

Efter at ha’ ledt grundigt på nettet, valgte jeg Ann Levin, der bor lige syd for Vejle. Hun havde nogle gode referencer og beskrev ryge-stop med hypnose på en måde, der fangede mig. Jeg kunne mærke, at hun var den rigtige.

Jeg skrev en lang mail til Ann, hvor jeg fortalte om mit ønske, om grundene til det.

Da jeg ankom til Ann, brugte vi en time på at gennemgå de ting, jeg havde skrevet til hende, og hvad hypnose var, og hvordan det fungerede.

Det var rigtig godt og spændende at tale med Ann, som viste sig til at være præcis så sød og let at tale med, som jeg havde forudsagt.

Så kom tiden til den store bløde stol med tæppe om mig, uldne sokker og blid musik i bagrunden.

Ann talte til mig i et toneleje, der skulle få mig til at gå i hypnose. Hun sagde hele tiden, jeg skulle slappe af i alle lemmer – tog dem en efter en, og jeg blev tungere og tungere …. indtil jeg var på et stadie, hvor jeg var lige ved at falde i søvn, men ikke gjorde det.

Ann beder mig om at se mig selv om et år. Hvad laver jeg om et år.  Jeg ser straks mig selv løbe i Marselis-skoven. Vejret er lunt, og jeg er ikke forpustet.

Jeg har det godt og er glad. Jeg bliver stille og roligt vækket. Kan huske ALT, men alligevel er det som om, det er en drøm, jeg husker.

Jeg er stadig meget overrasket over, at jeg føler mig som ikke ryger, at jeg ikke savner cigaretterne overhovedet og så den luft, jeg trækker gennem næsen…. det er næsten den største gave.

Den er mild, blød og dufter af et eller andet jeg ikke kender, men som jeg, synes jeg alligevel kan huske. Formodentlig den luft jeg fik, før jeg begyndte at ryge. Hvem ved – det er også lige meget hvorfor – facts er, at det er fantastisk.

Vores hjem er røgfrit nu – det er endnu en gave og når måneden er omme, har de penge jeg gav for hypnosen, tjent sig selv ind, fordi jeg ikke har købt cigaretter.

Min motivation for at stoppe var mit helbred, mit elskede barnebarn, og at cigaretterne ikke skulle bestemme over mig mere.

Jeg ville ha’ forsvoret, at jeg kunne blive røgfri efter 43 år som ryger og vel at mærke en glad ryger.

Jeg elskede at ryge. Men det kunne jeg. Min egen motivation – som var stærk – og Anns fremragende arbejde gjorde, at jeg nu er helt røg fri og savner det ikke et sekund.”

Knus
Susanne

* ovenstående er et eksempel – det præcise resultat kan variere fra person til person

Læs mere om rygestop med hypnose

Kontakt uforpligtende:

Ann Levin
Master Hypnoterapeut og Hypnotisør

Mail: mail@ann-levin.dk

Tlf: 26501352

Klinik: Poppelvang 15, Brejning, 7080 Børkop
 
*Medlem af NGH  – National Guild of Hypnotists
*Registreret Alternativ behandler
 
Registreret Alternativ Behandler er Sundhedsstyrelsens kvalitetsmærke, som betyder, at behandleren er godkendt af Sundhedsstyrelsen og lever op til fastsatte kvalitetskrav indenfor uddannelse, videreuddannelse og etik.