Booking Button
Klinik i Brejning v. Børkop ml. Vejle, Fredericia og Kolding - Telefon: 2650 1352

Hypnose

Du befinder dig i en let hypnotisk tilstand, når du dagdrømmer

Når du sidder i bilen og kører afsted og så pludselig tænker:” Hov, hvordan er jeg kommet hertil”! Eller når du er på havearbejde og bagefter opdager en rift på armen. Det er også en hypnose-tilstand, hvor du har været så optaget af arbejdet, at du ikke har bemærket, at du har fået en rift.

Din underbevidsthed husker sandsynligvis mange flere ting end din bevidsthed. Derfor kan en episode i dit liv muligvis blokkere dig i at nå dit mål f.eks. at blive slank eller stoppe med at ryge. Hypnos betyder søvn(græsk), men har intet med søvn at gøre – tværtimod. Under hypnose er hjernen særligt fokuseret og i stand til at nytænke.

Målet med hypnose

Det primære mål med hypnose er at hjælpe din underbevidsthed, så den samarbejder på en anden måde med din bevidsthed. Hvis du f.eks. ønsker at tabe dig eller stoppe med at ryge, så vil vi under hypnosen få underbevidstheden til at slippe de “gamle” tanker og vaner og huske nye tanker, som hjælper dig til at nå dit mål.

Hvordan foregår det?

Via en en coachende samtale afklarer vi sammen målet for sessionen. Efter du har taget plads i en behagelig stol, beder jeg dig lukke øjnene. Jeg guider dig til en fysisk- og mentalt afslappet tilstand. Du har stadig fuld kontrol og vil vide og huske alt, hvad jeg siger. Jeg kan ikke gøre noget ved dig, som du ikke selv vil.

Kan alle hypnotiseres?

Ja, alle kan som udgangspunkt hypnotiseres, hvis man vil. Hypnose er et samarbejde mellem hypnotisøren og klienten. Når klienten ønsker forandring, og der er tillid mellem klienten og hypnotisøren, så kan klienten som udgangspunkt hypnotiseres.

Antallet af sessioner varierer fra person til person, ligesom resultatet er individuelt.

Jeg anbefaler:
Rygestop: 1-2 sessioner
Vægttab: 4-6 sessioner
Fobier: 2-3 sessioner
Sammensatte problematikker : ca. 4 sessioner

Hver session varer 1½ time

Antal sessioner er individuelt.

Kontakt uforpligtende:

Ann Levin
Master Hypnoterapeut og Hypnotisør

Mail: mail@ann-levin.dk

Tlf: 26501352

Klinik: Poppelvang 15, Brejning, 7080 Børkop
 
*Medlem af NGH  – National Guild of Hypnotists
*Registreret Alternativ behandler
 

Registreret Alternativ Behandler er Sundhedsstyrelsens kvalitetsmærke, som betyder, at behandleren er godkendt af Sundhedsstyrelsen og lever op til fastsatte kvalitetskrav indenfor uddannelse, videreuddannelse og etik.