Booking Button
Klinik i Brejning v. Børkop ml. Vejle, Fredericia og Kolding - Telefon: 2650 1352

Varigt vægttab med hypnose

Vægttab med hypnose er ikke en ny slankekur, men kan være hjælp til at ændre dine ubevidste tanker, følelser og spisevaner

I hypnoterapi arbejder vi med årsagerne til, at det måske er svært for dig. De er forskellige fra person til person.

Nogle mangler muligvis motivationen og troen på, at de kan tabe sig igen og holde vægten, mens andre måske bare skal have hjælp til at komme igang med at spise sundere. 

Hypnose og vægttab kan være en hjælp til en personlig livsstilsændring og omlægning af dine spisevaner.

Måske har du ligesom mange andre søgt hjælp til et hurtigt vægttab ved hjælp af slankekure?

Måske har du prøvet utallige slankekure og har været fast besluttet på, at nu skulle det være. Du har fulgt slankekuren, og det er sikkert også lykkedes for dig at tabe dig.

For nogle sker der det, at de, når målet er nået, slapper lidt af og langsomt falder tilbage i det gamle mønster og begynder at spise, som de gjorde før.

Resultatet kan blive, at vægten begynder at stige, og man kommer måske til at veje mere end før vægttabet.

Nogle har måske prøvet flere forskellige slankekure. Der kommer nye tendenser, og interessen er stor, ligesom viljen til at gøre noget ved overvægten er tilstede.

Du har sikkert stadig et ønske om at blive slankere og undersøger, hvor du kan få hjælp til vægttab – og håber måske på, at der findes en hurtig løsning til et varigt vægttab.

Hypnose og samtale kan hjælpe dig med at ændre dine spisevaner og med at holde fast i dine beslutninger.

Det er for de fleste personer en process at ændre spisevaner også ved hjælp af hypnose.

Resultatet varierer fra person til person ligesom antallet af sessioner.

Du står måske nu i en situation, hvor du har endnu flere kilo overvægt at komme af med. Det kan være, at slankekuren har påvirket dit stofskifte i negativ retning, så din forbrænding er nedsat, hvilket kan bevirke, at du tager endnu hurtigere på.

Måske bliver dit selvværd påvirket i negativ retning, o
g måske kan det blive det endnu sværere at gå på kur, fordi din underbevidsthed nu vil ”advare” dig mod at forsøge igen, fordi underbevidstheden måske husker, hvor skuffet og ærgerlig du blev, da du tog det hele på igen.

Nogle spiser når de er stressede, keder sig, er kede af det, ensomme og også på andre følelser som hygge og belønning.

Man opnår muligvis en kortvarig ”flugt” fra følelsen eller problemet. Bagefter vender følelsen tilbage – nu muligvis forstærket af irritation og selvbebrejdelser over igen at være “faldet i”.

Hypnoseterapi kan være en mulighed for at hjælpe dig med at forandre de tanker og vaner, der foregår på det ubevidste plan

Hypnoseterapi kan være en personlig hjælp til at bearbejde de ubevidste årsager til lige netop dine uhensigtsmæssige spisevaner.

Jeg hjælper dig, så du selv via underbevidstheden får mulighed for at finde løsninger, f.eks. til at holde fast i din sunde livsstilsændring, som hjælper dig med at holde den vægt, som du ønsker. 

Kontakt uforpligtende:

Ann Levin
Master Hypnoterapeut og Hypnotisør
Uddannet kostvejleder med speciale i vægttab

Mail: mail@ann-levin.dk

Tlf: 26501352

Klinik: Poppelvang 15, Brejning, 7080 Børkop
 
*Medlem af NGH  – National Guild of Hypnotists
*Registreret Alternativ behandler
 
Registreret Alternativ Behandler er Sundhedsstyrelsens kvalitetsmærke, som betyder, at behandleren er godkendt af Sundhedsstyrelsen og lever op til fastsatte kvalitetskrav indenfor uddannelse, videreuddannelse og etik.