Booking Button
Klinik i Brejning v. Børkop ml. Vejle, Fredericia og Kolding - Telefon: 2650 1352

Hypnose oplevelser

Jubiiiiioplevelser

På denne side er forskellige udtalelser fra kunder, som alle har gennemgået individuel hypnose og gerne deler deres hypnose oplevelser og de efterfølgende ændringer det har medført.

Tak til alle kunder, som vil dele disse jubiiiiioplevelser.

*Nedenstående er eksempler – det præcise resultat kan variere fra person til person

“Slut med rygetrang”

Hej Ann.

Nu er der pludselig gået tre (3) måneder (den 21. juli) helt uden røg eller surrogater!
Din metode, og vores vilje til ophør, har gjort, at de daglige rygevaner (morgen, arbejdspauser m.m.) som vi troede var de sværeste at overkomme, har vi slet ikke skænket en tanke – fra det øjeblik vi gik ud af din dør!

“Rygetrang har vi ikke! Det er slut”
Vi trøstespiser ikke, har ikke taget på i vægt, bruger hverken plastre, tyggegummi, E-cigaretter, skrå, snus eller hvad producenter og apoteker nu gerne vil sælge i dyre domme, “i afvænningens hellige navn”.

Mange tak Ann – trods min tidligere skepsis virker det fantastisk og har været det hele værd (30 år for sent? ) helbredsmæssigt, økonomisk og minus stress og mobning fra omverdenen.
Håber, at der er flere “der ser lyset” og kontakter dig, vi har i hvert tilfælde anbefalet dig og din metode til alle, der synes det har været sejt “bare at stoppe”!!!!!.

Marianne og Jan

“Vægttab og sukkersyge er sat i dvale”

Hej Ann.

Vil lige fortælle dig, at nu er de første 10 kg væk og da jeg sidst var hos lægen, var der ingen røde tal efter blodprøverne, dvs. sukkersygen var sat i dvale. Jeg er glad for, at jeg tog mig sammen, og er glad for besøgene hos dig og glad for, at du ikke pressede mig.

Karen

“Jeg dansede da jeg forlod elevatoren”

Kære Ann.

Der skulle meget lang betænkningstid til, inden jeg besluttede at kontakte en hypnotisør. Jeg har i mange år lidt af en fobi (lukkede rum uden vinduer, undergrundsbaner, hotelværelser (små), elevatorer, mf.) Min læge havde også anbefalet, at jeg kunne prøve at kontakte en hypnotisør.
På Livsstil – og forbrugermessen i Fredericia mødte jeg Ann. Samme dag bestilte jeg tid i den efterfølgende uge. – Ann var velforberedt. Illustrerede og forklarede på en letforståelig måde, hvordan hjernen fungerer. Hun forberedte mig også på den efterfølgende behandling på en god og rolig måde.
Jeg blev et nyt menneske, mine tanker omkring de ubehagelige oplevelser, jeg havde haft, var og er nu blevet til positive tanker. Ingen angst. – Vi aftalte, at jeg skulle prøve en elevator. Det gjorde jeg samme eftermiddag. En fantastisk tur. Jeg havde tid til at studere brugsanvisningen i tilfælde af standsning mellem 2 etager. Ingen problemer. Jeg nærmest dansede, da jeg forlod elevatoren.

Venlig hilsen
Asger

*ovenstående er eksempler. Resultaterne varierer fra person til person

Kontakt uforpligtende:

Ann Levin
Master Hypnoterapeut og Hypnotisør

Mail: info@ann-levin.dk

Tlf: 26501352

Klinik: Poppelvang 15, Brejning, 7080 Børkop
 
*Medlem af NGH  – National Guild of Hypnotists
*Registreret Alternativ behandler
 
Registreret Alternativ Behandler er Sundhedsstyrelsens kvalitetsmærke, som betyder, at behandleren er godkendt af Sundhedsstyrelsen og lever op til fastsatte kvalitetskrav indenfor uddannelse, videreuddannelse og etik.