Booking Button
Klinik i Brejning v. Børkop ml. Vejle, Fredericia og Kolding - Telefon: 2650 1352

Angst og fobi

En fobi/angst kan skyldes en episode tidligere i livet

Underbevidstheden husker sandsynligvis tidligere oplevelser.

Angst og fobier kan skyldes tidligere episoder eller oplevelser, hvor man er blevet virkelig bange. Underbevidstheden husker sandsynligvis tidligere oplevelser i et forsøg på at advare dig imod at udsætte dig for en farlig situation igen. For nogle kan det “hobe sig op” og i nogle tilfælde føre til en mere genereliseret angst.

Fysiske symptomer

Den psykiske angst kan brede sig ud i kroppen, som evt. kan reagerer med fysiske symptomer for eksempel åndenød, hjertebanken, svedige hænder m.m. Nogle gange forstærker angsten for angsten sig selv i en ond cirkel, som for nogle kan være svær at bryde.

Hvordan kan hypnose være en hjælp mod angst?

I hypnose kan du få hjælp via din underbevidsthed til at bearbejde tidligere oplevelser, som eventuelt kan være årsag til angst/fobi. I hypnose er du i en særlig fokuseret og følelsesmæssig tilstand, som kan gøre det lettere at finde dine egne løsninger ved hjælp af hypnose-terapi.

Kontakt uforpligtende:

Ann Levin
Master Hypnoterapeut og Hypnotisør

Mail:  mail@ann-levin.dk

Tlf: 26501352

Klinik: Poppelvang 15, Brejning, 7080 Børkop
 
*Medlem af NGH  – National Guild of Hypnotists
*Registreret Alternativ behandler
 

Registreret Alternativ Behandler er Sundhedsstyrelsens kvalitetsmærke, som betyder, at behandleren er godkendt af Sundhedsstyrelsen og lever op til fastsatte kvalitetskrav indenfor uddannelse, videreuddannelse og etik.